Hitta internationella samarbeten

Enterprise Europe Network hjälper dig med förmedling av internationella teknik- och affärskontakter, främst inom Europa. Vi har en stark lokal förankring i respektive region och tillsammans med våra europeiska kollegor kan vi hjälpa dig som företagare att komma i kontakt med potentiella samarbetspartners.

Exempelvis kan vi hjälpa dig att hitta:
  • Distributörer, representanter och agenter
  • Leverantörer och produktionssamarbeten
  • Samarbetspartners
  • Ny teknik och innovationer
Vi kan även hjälpa dig att nå ut med din nya teknik och innovation till företag i Europa och förmedla kontakter till potentiella samarbetspartners.

Delta i matchmaking eller en mässa


Enterprise Europe Network samarbetar med flera internationella fackmässor runt om i Europa och arrangerar matchmaking mellan utställare - besökare. På en matchmaking får du möjligheten att personligen träffa potentiella affärspartners genom strukturerade och förbokade affärssamtal. Matchmaking är ett unikt sätt att komma i kontakt med små företag från många europeiska länder som annars skulle kosta både tid och pengar att identifiera. Här vet deltagarna om varandra i förväg och kan under cirka 30 minuter koncentrera sig på det man vill uppnå.
Sidan uppdaterad 2017-03-08
av Stefan Sjögren
Tillväxtverket